Paskolos ir šeimos pagausėjimo atveju, ir sveikatai stiprinti

Paskolos šeimai

Kiekviena jauna šeima puikiai žino, jog laukiantis vaikelio išlaidų yra labai daug, tad tenka kaip reikiant pasukti galvą, kad užtektų visam kraiteliui. Visgi, taupyti kai kurioms prekėms yra gana prastas pasirinkimas, todėl mes siūlome pagalvoti ir apie nedidelės apimties paskolą kraitelio įsigijimui.

Įsigyjant kraitelį dažnai aplankoma ne vieną prekių kūdikiams parduotuvė, renkamasi tiek nauja, tiek ir naudota technika bei prekės, todėl lizingo variantas daugumai būtų netgi neįmanomas, tuo tarpu nemokama vartojimui skirta paskola gali būti puikia išeitimi, nes gautus pinigus galite panaudoti kaip tinkami – tik Jūsų reikalas, ar pirksite viską vienoje parduotuvėje, ar aplankysite ir turgų bei kitus tėvelius, kuriems nebereikia vieno ar kito daikto.

Turėdami pakankamai lėšų reikiamiems daiktams įsigyti galėsite būti ramūs, žinosite, kad savo vaikui turėsite galimybę nupirkti viską, ko gali prireikti. Be to, labai svarbu kai kurių daiktų saugumas ir kokybė, pavyzdžiui vežimėlio, kuris turi atitikti Jūsų poreikius, automobilio saugos kėdutės, kūdikio lovelės ir jos čiužinio. Užtikrindami aukštą šių daiktų kokybę galėsite jaustis geriau ir Jūs, nes žinosite, kad vaikui nekenkiate, nerizikuojate jo sveikata.

Pirkti daug žaislų nerekomenduoja niekas. To priežastis labai paprasta – jų pridovanos svečiai, giminaičiai, draugai. Be to, žaislų mažiausiesiems beveik ir nereikia, tad tai tik veltui išleisti pinigai, kuriuos verčiau paskirti kitiems pirkiniams, kurių tikrai netrūksta belaukiant vaiko.

Kreditas – nėra pats geriausias pasirinkimas laukiant vaiko, tačiau jei iš tiesų trūksta lėšų kraiteliui, norite pasiruošti pilnai ir kokybiškai, geresnės išeities gali ir nepavykti rasti. Siūlome gerai įvertinti už ir prieš, pasidomėti kiek tiksliai Jums gali reikėti pinigų kraitelio įsigijimui ir pasidomėti kredito pasiūlymais, taip sužinosite ir kiek Jums pabrangs šis malonus apsipirkimas. Įvertinę skirtumą, kasmėnesines įmokas ir tai, ką gausite už tą sumą galėsite galutinai nuspręsti, imti kreditą ir pirkti viską, ką suplanavote ar iš naujo perplanuoti pirkinius randant kaip sutaupyti tam tikrą dalį pinigų. Kiekvienas pasirinkimas gali būti geras, tačiau išsirinkite tą, kuris yra geriausias Jums.

Sveikata – brangiausias turtas

Sutrikusi sveikata – didelė bėda, o ypač ji tampa didele, kai nėra finansinių galimybių problemai išspręsti. Deja, ne visos bėdos gali būti sprendžiamos valstybės lėšomis, tad kartais tenka prisidėti ir patiems, o kartais ieškodami kokybės patys kreipiamės į privačios medicinos įstaigas, ypač tai jaučiama odontologijos srityje.

Kuomet medicinos paslaugų prisireikia, delsti dažniausiai nėra kada. Tad ką gi daryti tiems, kurie neturi pakankamai lėšų gydymui? Vienas iš variantų yra paskolos. Pasiskolinę galėsite iš karto atlikti būtinas ir svarbias medicinos procedūras, o susimokėsite už tai per kurį laiką. Dažniausiai medicinos paslaugoms yra siūlomos vartojimo paskolos, tačiau kartais papildomų nuolaidų siūloma tada, kai skolinamasi gydymo išlaidoms kompensuoti.

Nemenkų išlaidų patirti gali tie, kurie gydosi užsienyje. Sveikatos draudimas, kuris užtikrina nemokamą gydymą, užsienio šalyse galioja ne visuomet, o ypač kai pats žmogus nusprendžia atlikti procedūras svečioje šalyje, o ne ten suserga ar susižaloja. Taigi, už tokias paslaugas tenka mokėti pačiam pacientui, o kainos gali būti ir labai didelės, ne visuomet pakeliamos lietuvišką darbo užmokestį gaunančiam žmogui. Žinoma, gydytis užsienyje reikia tik išimtinais atvejais, bet jei laiko taupyti nėra – paskola gali Jums padėti.

Pasirinkę vartojimo paskolą medicinos išlaidoms padengti galite nepergyventi dėl operacijų ar kitų procedūrų kiekio, už tai apmokėsite vėliau, tuo tarpu dabar galėsite koncentruotis į tai, kaip greičiau pasveikti. Žinoma, pasiskolinus pinigų nereikėtų stačia galva pulti į brangiausias klinikas ar pas brangiausiai apmokamus specialistus jei tai nėra būtina, o verčiau išsirinkti tai, kas iš tiesų Jums yra geriausia ir naudingiausia.

Net jei gydimui ir reikia skolintis, pasidomėkite kiek iš tiesų Jums priklauso dėl turimo sveikatos draudimo, o jei esate apsidraudę nuo nelaimingų atsitikimų, galbūt toks draudimas Jums galės padengti bent dalį išlaidų, kurias patirsite mokėdami už medicinos paslaugas – net ir dalinai sumažinus paskolos naštą tai pasijus Jums į gerąją pusę. Nepamirškite domėtis viskuo, kas tik gali suteikti Jums naudos, nes niekas kitas už Jus to nepadarys, nebent už papildomą mokestį.