Pirmoji Paskola Nemokamai – Kas tai?

Pirmoji paskola nemokamai

Ar jau girdėjote apie nuostabią pirmos paskolos nemokamai akciją? Dabar visi greitųjų kreditų bendrovių klientai gali pasiskolinti visiškai nemokamai, nemokant jokių registracijos mokesčių ir jokių palūkanų visą paskolos sutarties laikotarpį. Pirma paskola nemokamai yra suteikiama, tik jau minėtų bendrovių, bet nėra suteikiama bankų. Bankai iki tokio lygio dar nepriėjo ir tikėtina, kad neprieis, nes jų klientūra yra tiesiog visiškai kitokia. Greitos paskolos yra suteikiamos net ir rizikingiausioms žmonių grupės – bedarbiams, neįgaliems ir taip toliau. Tuo tarpu bankų vartojamosios paskolos yra suteikiamos tik pereinant ilgą patikros kelią ir tik tuomet, kai yra įrodomas jūsų pajamingumas. Todėl bankams pirma paskola nemokamai yra tiesiog nepelninga, o teikiantiems greitas paskolas – itin pelninga. Nes būtent šios rizikingesnės žmonių grupės yra linkusios skolintis dar kartą ir dar kartą, o bankų klientai dažnai skolinasi tik vienam kartui ir sustoja.

Bet negalvokite, kad kreditai be registracijos mokesčio yra visiškai nemokami. Nors jie ir nekainuoja formaliai, jūs galite sumokėti dar daugiau ateityje. Kodėl? Na labiausiai todėl, kad jūs galite būti privilioti skolintis ir skolintis. Tai dažniausiai nutinka žmonėms, kurie neturi tinkamų vertybių paskolai valdyti arba kurie neturi pakankamai žinių daryti tą patį.

Įsivaizduokime tokią situaciją – jūs gaunate pirmą paskolą nemokamai ir labai dėl to apsidžiaugiate. Tačiau nežinote, jog tik pirmoji paskola yra nemokama. Todėl skolinatės antrą kartą manydami, kad galėsite ir vėl lengvai pragyventi iki sekančios algos ar išmokos. Bet pasirodo, kad jums jau reikės mokėti palūkanas! O jei būtumėte žinojęs, kad antra paskola nėra nemokama ir už ją jau reikės mokėti palūkanas – galbūt ir būtumėte nesiskolinęs. Todėl žinios apie šias paskolas yra tiesiog būtinos, jei nenorite prisidirbti sau papildomų rūpesčių.

Dar viena situacija: sakykim jūs gaunate pirmą paskolą nemokamai ir nemokate jokių palūkanų. Bet nežinote, kad nors ir be palūkanų, bet pasiskolintą paskolos sumą vis tiek reikės grąžinti. Jei pasiimate 100 eurų paskolą, tai su palūkanomis gali reikėti grąžinti, kad ir 120 eurų po sutartyje numatyto laikotarpio. Bet nors ir paskola nemokama, tą 100 eurų vis tik reikės grąžinti. To nežinant – gali kilti labai didelės problemos. Jūs galite išsileisti visus pinigus ir atėjus metui, kada reikia grąžinti paskolą, jūs tiesiog neturėsite pinigų tą padaryti. Tada arba turėsite bandyti prasitęsti paskolos grąžinimo laiką arba mokėti delspinigius. Abiem šiais atvejais – mokesčiai nėra maži. Todėl pirma paskola nemokamai gali pasidaryti net ir brangesnė už paprastą paskolą.